Se dina avier på HSB-portalen

Du kan som är medlem logga in på HSB Portalen (www.hsbportalen.se) och ta del av de uppgifter om ditt boende som finns lagrat hos oss. Har du t.ex. tappat bort din avgiftsavi kan du enkelt ta fram uppgift om OCR-nummer etc. HSB Portalen finns tillgänglig dygnet runt och du behöver inte vänta på att få hjälp.

HSB Portalen är i korthet en informationsportal där du kan hämta och lämna information som berör dig. Första gången du loggar in vill vi att du kontrollera att dina uppgifter är rätt och kompletterar det som saknas. Rätt e-post och mobilnummer underlättar för oss vid kontakt.

Under ”mina sidor” hittar du dina uppgifter som personnummer, namn, adress och kontaktuppgifter,medlemsdokument mm. Uppgifter om din lägenhet, aviseringar, OCR-nummer och mycket mer hittar du också här. Här kan du även byta ditt lösenord.

Du kan antingen logga in på portalen med ditt personliga BankID eller med användarnamn och lösenord. Om du väljer att logga in med användarnamn och lösenord är ditt personnummer ditt användarnamn. Om du inte har ett lösenord eller har glömt bort det, kan du klicka på glömt lösenord och följa instruktionerna.

Vill du veta mer? Läs Frågor och svar om HSB Portalen på HSB:s hemsida.